Creazy 

Groenstraat 74 A

3020 Herent (Veltem-Beisem)

België / Belgique

Info:

 LinkedIn  Facebook  Twitter

 
 

 

1. Nieuwe belastingaftrek voor octrooi - inkomsten

 

Vanaf aanslagjaar 2008 kan 80 procent van de inkomsten uit octrooien onder bepaalde voorwaarden worden vrijgesteld van belasting.

Indien een vennootschap 100 euro netto octrooi-inkomsten ontvangt, zal hiervan slechts 20 euro worden belast aan een tarief van 33,99 procent.

De effectieve belastingdruk op deze inkomsten wordt zo herleid tot 6,8 procent.

Met deze maatregel wenst de regering technologische innovatie aan te moedigen en zo de Lissabon - doelstellingen te halen.

 

Lees meer op www.vlao.be.

 

2. Onze seminaries

Creazy streeft ernaar naar cliënteel en medewerkers toe het verschil te maken door een voorsprong uit te bouwen op het vlak van knowhow.

 

Dat doet Creazy door kennis centraal te stellen.

 

Als organisatie i.v.m. creativiteit voor bedrijven en instellingen in de wereld en in België richt Creazy jaarlijks een ruime waaier aan seminaries in, over een veelheid aan onderwerpen.

 

Het doel van deze sessies is telkens u een concurrerend voordeel te verschaffen, door u te laten delen in de meningen van nationale en internationale specialisten uit dit vakgebied.

 

Hou deze pagina dus regelmatig in de gaten!
 

3. Paaldanseres verwelkomt vliegtuigpassagiers

Wie dezer dagen op Gatwick vliegt, krijgt een sterk staaltje van de trend 'Marketing ²' te zien.

Marketing is overal: op schapen,  eieren, voorhoofden en buiken van zwangere vrouwen.

En nu dus ook op de aanvliegroute van de Londense luchthaven. Een gigantische advertentie (9000 vierkante meter) voor een erotische website, siert er de weilanden.

Effectief, dat wel.

Maar veel Britten zijn er niet blij mee.

De Raad voor Bescherming van het Engelse platteland spreekt van een 'smakeloze stunt'.

Ondanks het protest kregen ondertussen ook de luchthavens van Stansted en Manchester (foto) hun portie vrouwelijk naakt.

De passagiers?  Die vinden het wel leuk.

 

 

4. Wassen zonder water en wasmiddel

Airwash, de winnaar van de Electrolux-ontwerpwedstrijd voor de wasmachine van de toekomst, maakt gebruik van negatieve ionen, perslucht en geurbestrijdingsmiddelen om vuile was van vlekken en vieze luchtjes te ontdoen.
In de toekomst zal de was zonder water en wasmiddelen worden gedaan. Twee studenten Industrieel Ontwerpen van de School of Design and Environment van de National
University of Singapore (NUS) hebben de hoofdprijs gewonnen in de internationale Electrolux-ontwerpwedstrijd met de wasmachine van de toekomst.
De Airwash is een wasmachine die in plaats van water en wasmiddel, gebruikmaakt van negatieve ionen, perslucht en geurbestrijdingsmiddelen om vuile was van vlekken en vieze luchtjes te ontdoen. De Airwash kan overal in huis geplaatst worden; ze hoeft dus niet meer per se in de keuken, badkamer of washok te staan.
Het ontwerp van de Airwash werd geïnspireerd door de waterval.

 

5. Vlaamse studenten Europees bekroond!

Zeven ingenieursstudenten (Hogeschool West-Vlaanderen, dep. PIH, Industrieel Ingenieur Industrieel Ontwerpen, Kortrijk) werden met hun SBP studentenonderneming Europees bekroond.

 

Op het 4th JA-YE Europe Graduate Programme Competition in Oslo wonnen ze de award 'Best Investment Proposal'.

Zij wisten met hun product ‘Snatch’ een internationale jury te overtuigen van de commercialiseerbaarheid van hun product.

YBO behaalde de zilveren medaille voor ‘Best overall Company’, na Nederland en voor Roemenië.

Snatch is een kunststoffen mobiele brillenhouder in de vorm van een klein clip die aan het hemd wordt vastgemaakt.

Eén van de armen van de bril wordt door een opening in de clip geschoven, waardoor deze stevig vasthangt aan het hemd.

 

YBO nam het op tegen 11 nationale finalisten uit 8 verschillende landen. Eerder won YBO op de ‘Beste Ondernemende Klas 2007’ van Vlajo, de wisselbeker van de Vlaamse Regering van minister Fientje Moerman. Voorzitter van de Vlaamse jury Walther De Reuse: “Alle Vlaamse laureaten hebben zich onderscheiden.

Van YBO vermoedden we dat ze kans maakten in de Europese wedstrijd.

Dit zijn jongens en meisjes waarop de Vlaamse industrie zit te wachten.
 

6. Wat in de Creazybib

 

Workshops
Nikki Highmore Sims

U bent gevraagd een presentatie of workshop te geven, maar heeft geen idee hoe u dat aan moet pakken.

De workshops die u zich herinnert, waren vaak te saai en weinig aantrekkelijk.

Hoe organiseert u nu een sessie waar de deelnemers echt iets aan hebben?

Met behulp van dit boek komt u beslagen ten ijs.

Een paar voorbeelden van situaties die u met behulp van dit boek het hoofd kunt bieden:
Dit boek is ideaal voor iedereen die wel eens een workshop moet organiseren maar daar weinig ervaring mee heeft, of te weinig tijd. Het leidt u stap voor stap door alle verschillende stadia, van de eerste voorbereidingen tot de evaluatie achteraf. Als u alle tips en technieken uit dit boek toepast in uw workshops, zullen de deelnemers zich die nog lang herinneren – en om de juiste redenen!

 

Karma Queens, Geek Gods & Innerpreneurs

Ron Rentel, Joe Zellnik

'Karma Queens, Geek Gods and Innerpreneurs' is een handige gids om in het hoofd te kijken van mensen die trends zetten op het gebied van kunst, muziek, technologie, mode, gezondheid en ieder ander consumentenproduct of -dienst.

Dit boek brengt negen invloedrijke consumententypes aan het licht en onthult hoe u met hen in contact kunt komen en in de markt kunt zetten.

Ook kunt u lezen hoe u producten kunt creëren die niet alleen deze types zullen bekoren, maar ook hun hele sociale netwerk!

 

7. Wat @ Creazyweb

 

Op deze site leest u meer over de verschillende aspecten van de intellectuele eigendom.
De informatie is opgedeeld in drie stukken. Het eerste deel heeft betrekking op de bevoegdheidsdomeinen van de Federale Overheidsdienst Economie, KMO, Middenstand en Energie uitgeoefend door de Belgische Dienst voor de Intellectuele Eigendom (DIE) : octrooien, merken, tekeningen en modellen, kwekersrechten, auteursrecht en naburige rechten. Het tweede deel vormt als het ware een “road map” voor de deposant (reglementering, tarieven, formulieren, enz.). In het derde deel tenslotte vindt u allerlei informatie zoals de opdrachten van de DIE, het gevoerde beleid, de statistieken, de publicaties, enz. alsook de verschillende manieren waarop de dienst gecontacteerd kan worden.

 

Nieuwsbox

Mogen we u ook uitnodigen om een kijkje te gaan nemen naar de verschillende seminaries...  hier
Neus eens in onze leeshoek waar er ruimte is voor artikels, boeken en verschillende studies... hier

Creazyne is een inspiratie - service en bevat een selectie van inspirerende artikelen, theorieën, trends, praktijken en technieken...
hier
We zijn continu op zoek naar extra deelnemers voor zijn workshops en brainstormsessies bij zijn klanten een extra toegevoegde waarde te geven...
Daarom nodigen we u graag uit om u gratis in te schrijven in onze CreazyBox...
hier
We bieden u gratis de ruimte om een innovatie - audit te laten uitvoeren door een onafhankelijke organisatie nl. het innovatiecentrum in uw regio... hier
We willen u uitnodigen om een kijkje te gaan nemen naar onze Creazy Foundation zodat u ook kan vaststellen dat ons hart verder gaat... hier
Haal de Creaward naar uw organisatie... hier

Copyright © 2011 VTR-webdesign  |  Contact Us