Creazy 

Groenstraat 74 A

3020 Herent (Veltem-Beisem)

België / Belgique

Info:

 LinkedIn  Facebook  Twitter

 
 

Ons team:


K. Boumans

Algemeen directeur – Trainer - Facilitator

 

Na zijn studies, heeft hij gedurende 5 jaar professionele ervaring opgebouwd in het voeren van marktonderzoeken en de coördinatie van verschillende projecten met verschillende medewerkers in opdracht van verschillende onderzoeksbureaus.

 

Sinds 2000 vervoegde hij het team en neemt hij de dagelijkse leiding op zich, tevens draagt hij de verantwoordelijkheid over het commerciële luik.

 

Hij heeft ervaring opgedaan in creativiteitsopleiding binnen verschillende opdrachten en het ondersteunen van verschillende sessies.

 


R. Boumans

Trainer

 

Politicoloog VUB, 20 jaar professionele ervaring bij sociaal overleg en de daarmee samenhangende vormen van Human Resource Management. Hierdoor heeft hij een goed beeld van de arbeidsverhoudingen tussen werkgevers en werknemers.

 

Hij heeft reeds zijn volledige krachten gegeven aan verschillende opleidingen binnen de publieke sector en dit voor verschillende organisaties.

 

Sinds 2000 is hij aangesloten bij het team.

 

Hij is gespecialiseerd in de basisprincipes en technieken omtrent creativiteit.

 


F. Chezza

Trainer - Facilitator (Fr – Eng – It)

 

Voor dat hij ons team vervoegde, werkte hij gedurende 6 jaar in dienst van een industriële groep, waarin hij eerst verantwoordelijk was voor de opleidingen en voor de communicatie alvorens hij de functie van HR directeur van een productiesite had.

 

Sinds 2000 is hij aangesloten bij het team.

 

Hij is gespecialiseerd in creativiteitsopleiding binnen verschillende opdrachten en het ondersteunen van verschillende sessies.

 


P. Pivont

Trainer - Facilitator (Fr – Eng – Dui)

Adviseur voor Creazy

 

Alvorens bij het team te komen, heeft hij meerdere leidinggevende functies bekleed in de farmaceutische industrie: zo heeft hij een grote ervaring opgedaan, zowel in het leiden van teams als in het beheren van de culturele omschakelingen van de teams die hij geleid heeft.

Hij nam bijgevolg de verantwoordelijkheid van Europees Directeur van Integratie bij Pfizer op zich.

Daarvoor leidde hij de activiteiten van Business Process Re-engineering en Europeanisering bij SmithKline Beecham Europe, vlak nadat hij tegelijkertijd en op hetzelfde continent de nieuwe cultuur en de nieuwe omgeving van Total Quality voor deze onderneming had ontwikkeld.

Pierre bekleedde ook de functie van Algemeen Directeur van SmithKline Beecham AH Frankrijk en België.

 

Vandaag is hij werkzaam binnen de organisatie Carmeuse.

 

Hij was samen met Bernard Authuys de grondlegger van Techzy, de voorloper van Creazy vandaag.

 

Sinds 2000 vervoegd hij het team waar hij door zijn rijke ervaring de organisatie bijstaat met raad en daad.

 


B. Authuys

Trainer - Facilitator (Fr – Eng)

Adviseur voor Creazy

 

Psycholoog, sinds 1987 draagt hij de leiding over BAC een organisatie die zijn pluimen verdient heeft op het vlak van consulting voor de publieke sector en dit reeds voor verschillende gemeenten.

Tevens geeft hij verschillende opleidingen aan verschillende scholen nl. l’Ecole Régionale d’Administration Publique, de l’Institut Européen de Management Public et du Public Management Programme de l’Ecole de Commerce Solvay.

 

Hij was samen met Pierre Pivont de grondlegger van Techzy, de voorloper van Creazy vandaag.

 

Sinds 2000 vervoegd hij ons team waar hij door zijn rijke ervaring de organisatie bijstaat met raad en daad.

 


 

Daarnaast werken we nog samen met enkele andere organisaties met elk hun specifieke specialisaties.

 

 

Nieuwsbox

Mogen we u ook uitnodigen om een kijkje te gaan nemen naar de verschillende seminaries...  hier
Neus eens in onze leeshoek waar er ruimte is voor artikels, boeken en verschillende studies... hier

Creazyne is een inspiratie - service en bevat een selectie van inspirerende artikelen, theorieën, trends, praktijken en technieken...
hier
We zijn continu op zoek naar extra deelnemers voor zijn workshops en brainstormsessies bij zijn klanten een extra toegevoegde waarde te geven...
Daarom nodigen we u graag uit om u gratis in te schrijven in onze CreazyBox...
hier
We bieden u gratis de ruimte om een innovatie - audit te laten uitvoeren door een onafhankelijke organisatie nl. het innovatiecentrum in uw regio... hier
We willen u uitnodigen om een kijkje te gaan nemen naar onze Creazy Foundation zodat u ook kan vaststellen dat ons hart verder gaat... hier
Haal de Creaward naar uw organisatie... hier

Copyright © 2011 VTR-webdesign  |  Contact Us