Creazy 

Groenstraat 74 A

3020 Herent (Veltem-Beisem)

BelgiŽ / Belgique

Info:

 LinkedIn  Facebook  Twitter

 
 

 

1. Inspiratie uit Duitsland

 

 

Onder het mom van 'Gluren bij de buren' nodigt Baden-WŁrttemberg (Duitsland) op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 mei de regioís van het DC Netwerk uit voor 'Reverse Mission - Creative Industries Baden-WŁrttemberg'. De Reverse Mission biedt beleidsmakers de mogelijkheid een inspirerend driedaags programma te volgen. Tijdens deze 3 dagen bezoeken zij lokale overheidsinstellingen (zoals het Center for Art & Media op de foto) en krijgen ze een inzicht over hoe innovatie en creativiteit gestimuleerd wordt in onze Duiste partnerregio. Baden-WŁrttemberg is in Europa ťťn van de sterkste regio's, op vlak van creativiteit en innovatie.
 

Voor meer info, bekijk de presentatie, mail Sara Pieters of bel haar op 016 24 88 34.

 

2. Creazy House en haar MISSIE

 

Het bereiken van concrete, tastbare resultaten is een missie die door de hele organisatie van Creazy als het ware uitgeademd wordt.

 

Fasen van afwerken, selecteren en voorrang verlenen dat volledig bij deze filosofie aansluit.

 

We stoppen pas als het behaalde resultaat onze klant instaat stelt zijn doel te bereiken.

 

3. Oproep: kruisbestuiving kunst en nanotechnologie

 

 

IMEC en Addictlab hebben een nieuwe samenwerking opgestart om wetenschap en technologie tot leven te brengen via kunst en design. Daarom lanceren ze een oproep voor ideeŽn rond de toepassing van nieuwe technologieŽn in de sectoren van kunst, design, architectuur, mode, communicatie, milieu, gezondheid en welzijn.

De beste bijdragen worden verzameld in het Addict Inspiration Book # 29 "in.tangible.scape.s". Meer info vind je in
dit pdf-document.

 

4. Lichtgevend behangpapier

 

 

Een designer creŽert behangpapier dat LEDís bevat die motieven tekenen en tegelijk de kamer verlichten.

De Nederlandse designer Jonas Samson, ondersteund door Elumin8, creŽerde lichtgevend behangpapier dat oplicht en motieven vormt wanneer het van stroom wordt voorzien.

Zonder stroomvoorziening lijkt het om klassiek behangpapier te gaan ; zodra het op het net wordt aangesloten, kan het een (kleine) ruimte verlichten.

Bron www.jonassamson.com

 

5. Datingsite voor creatievelingen


Ben je muzikant of dj? Of is fotografie of vormgeving meer je ding? In de weer als vj, art director, copywriter, cineast of journalist? Ga dan via Popfolio op zoek naar je creatieve dreamdate, creŽer en win.

Popfolio is een gloednieuwe datingsite voor creatieve zielen. Muzikanten, bands en djís kunnen op dit online platform in contact komen met creatievelingen uit andere disciplines: fotografen, vormgevers, vjís, journalisten, copywriters en cineasten.

Via een persoonlijke pagina waarop je je eigen creaties kan laten horen of zien, kan je op zoek gaan naar gelijkgestemde creatieve zielen. Wie als band, muzikant of dj namelijk voldoende creatieve dates bijeensprokkelt, stroomt door naar een exclusieve ontmoetingsdag in het Antwerpse Muziekcentrum Trix op 26 april. Eťn grote creatieve blind date, als het ware.

Op deze ontmoetingsdag zal je door de crŤme de la crŤme van muziekfotografen -en journalisten, videoclipmakers en vormgevers klaargestoomd worden voor de creatie van een portfolio: hťt visitekaartje voor elke band of dj.

Het ultieme doel van deze creatieve paringsdans: de Popfolio Awards 2008 winnen, die in oktober uitgereikt worden in de Antwerpse Arenbergschouwburg. Wie heeft er de beste bandfoto? Wie maakte de mooiste documentaire? Welke logo steekt er met kop en schouders bovenuit? Welke clip laat iedereen met verstomming achter? Ö De winnaars worden bekroond met prestigieuze opdrachten, publicaties en exposities.

Aarzel dus niet en
schrijf je snel in op de website van Popfolio.

 

6. Wat in de Creazybib

 

Crossing the Chasm

Geoffrey Moore

Voortdurend vergokken ondernemingen miljarden, almede talloze uren in pogingen om technologische producten te marketen. Meestal zijn deze pogingen gedoemd te mislukken. Vaak wil het nog wel lukken de technologische hoogstandjes te slijten aan een handjevol innovatieve avonturiers, maar zodra de grote markt moet worden voorzien van het product begint de interesse doorgaans te verdwijnen en flopt het product alsnog. Slechts zeer weinig producten slagen er uiteindelijk in de gunst van de consument te winnen en worden een succes. Nu steeds meer nieuwe producten gebruik maken van high tech, wordt het steeds belangrijker te leren van de mislukkingen van andere technologische producten.

Geoffrey Moore, expert op het gebied van hightech en communicatie, beschrijft op welke wijze nieuwe producten succesvol kunnen worden geÔntroduceerd in steeds kritischer wordende markten. Hij laat zien hoe de marketing- en communicatiestrategie voortdurend moeten worden bijgesteld, naarmate de ontwikkeling van het product voortschrijdt en nieuwe, grotere marktsegmenten worden aangeboord.

 

Methodology for product service system innovation

Cees van Halen, Carlo Vezzoli, Robert Wimmer

Innovatie is een continue cyclus waarbinnen ideeŽn groeien en succesvolle businessconcepten worden. PSS (Product Service System) concepts voegen nieuwe dimensies aan deze cyclus toe. De successen van PSS strategie benadrukken de algemene trend die neigt naar een meer servicegerichte maatschappij die steeds meer afhankelijk is van communicatie, kennis en informatie.

 

7. Wat @ Creazyweb

 

 

Blog over innovatie & marketing.

 

Nieuwsbox

Mogen we u ook uitnodigen om een kijkje te gaan nemen naar de verschillende seminaries...  hier
Neus eens in onze leeshoek waar er ruimte is voor artikels, boeken en verschillende studies... hier

Creazyne is een inspiratie - service en bevat een selectie van inspirerende artikelen, theorieŽn, trends, praktijken en technieken...
hier
We zijn continu op zoek naar extra deelnemers voor zijn workshops en brainstormsessies bij zijn klanten een extra toegevoegde waarde te geven...
Daarom nodigen we u graag uit om u gratis in te schrijven in onze CreazyBox...
hier
We bieden u gratis de ruimte om een innovatie - audit te laten uitvoeren door een onafhankelijke organisatie nl. het innovatiecentrum in uw regio... hier
We willen u uitnodigen om een kijkje te gaan nemen naar onze Creazy Foundation zodat u ook kan vaststellen dat ons hart verder gaat... hier
Haal de Creaward naar uw organisatie... hier

Copyright © 2011 VTR-webdesign  |  Contact Us